PC

Total War “Tri kraljevstva” dobio prvi trejler iz igre, ali i odložen datum izlaska

Prvi Total War koji nas vodi u drevnu daleku Kinu najavljen je početkom ove godine, na zadovoljstvo ogromne armije fanova koja ipak više voli istoriju od fantazije i Warhammera, ma koliko Total War Warhammer bila dobra igra.

Sada, nakon par meseci dobijamo i prvi trejler koji nam pokazuje sinematik napravljen u samoj igri, i koji izgleda bolje nego ikada, zajedno sa jednim od ključnih karaktera priče igre, generalnom Cao Cao, koji je opisan kao pronicljivi strateški genije.

On je i narator u trejleru, a ono što smo imali prilike da vidimo u ovih tri minuta izgleda jednostavno femonealno, čini nam se da Total War igra nikada nije izgledala lepše, iako je verovatno isti endžin kao i onaj za Warhammer. Nažalost, čekanje će se malo odužiti, jer je datum islazka pomeren, pa ćemo umesto na jesen, igru moći da igramo tek u prvoj polovini sledeće godine.

Da vas više ne davimo, uživajte u trejleru, i što bi rekao Cao Cao: “Radije ću ja izadati svet, nego da gledam kako svet izdaje mene”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top