PC

Da li nam se to sprema Left 4 Dead 3?

Nostalgičari, kao što je vaš autor, se redovno vraćaju jednom od najboljih serijala koji je ponudio co-op iskustvo napucavanja zombija, Left 4 Dead.

Ono što vraća nadu u srca svih fanova da možda dobijemo treći nastavak je objava na sajtu studija koji je kreirao ovaj serijal, Turtle Rock, da traže ljude za rad na novoj igri koja je deo svetski popularne franšize.

Pojam “svetski popularna franšiza” može značiti dosta toga, ali prva stvar na koju pomislimo da ovaj studio, sa svojom malom ali bogatom istorijom, donosi je upravo Left 4 Dead 3.

Listing za posao traži višeg dizajnera nivoa sa iskustvom u radu na modernim endžinima i u kompetitivnim šuterima, a zadatak će mu biti da kreira balansirane i kompetitivne mape. Ovo znači da je u pripremi multiplejer pucačina iz perspektive prvog lica, što može lako značiti da je u pitanju igra iz gore pomenutog serijala.

Turtle Rock je bio u vlasništvu kompanije Valve, koji poseduje prava na Left 4 Dead do 2011. godine, nakon čega je postao nezavisni studio. Možda se sada obnovila saradnja sa gore pomenutim gigantom povodom rada na L4D 3, dok ne dobijemo zvaničnu objavu ostaje samo da se nadamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top