PC

This Land is My Land – vestern iz perspektive američkih starosedelaca

U vesternima, bilo na filmu ili u igrama, smo do sada imali prilike da priču i napore protagoste samo iz perspektive kaubojaca, u ovom slučaju doseljenika, dok su američki starosedeoci imali ulogu antagonista ili se uopšte nisu spominjali.

Toga su postali svesni kreatori strategija Ultimate General, studio Game Labs, pa je jedan od projekata na kojem trenutno rade upravo usmeren ka igranju iz perspektive jednog od starosedelaca.

U pitanju je vestern This Land is My Land koji igrače smešta u ulogu mladog Indijanca koji se bori protiv došljaka za odbranu svoje slobodne zemlje. Igra će posedovati stealth elemente i postojaće više načina za kompletiranje objektiva, a još je otkriveno i da će se otvoreni svet igre menjati sa vremenom, gde se konkretno misli na organizaciju gradova i kampova i puteva.

Trenutno nije poznato kada možemo očekivati pojavljivanje ove igre kao ni za koje platforme će se tačno pojaviti, ali nas uskoro očekuje više detalja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top