PC

Forza Motorsport 8 se neće uskoro pojaviti, ali zato sedmica dobija besplatan sadržaj

Kada se prošle godine pojavila Forza Motorsport 7 ona nas je oduševila ogromnim asortnimanom trkačkih vozila i ogromnim nivoom detalja, zbog čega je zauzimala čak 100 GB prostora na diskovima.

Ali izgleda da ćemo se sedmice držati i duži period zato što su kreatori ovih igara, studio Turn10, nedavno izjavili da Forza Motorsport 8 nije ni u razvoju i da čitav tim posvećeno radi na izradi novog sadržaja za FM 7. Ovo ne znači da nećemo dobiti osmu igru, već ona jednostavno nije u trenutnom planu developer i možemo je očekivati tek za 3,4 godine u najboljem slučaju.

Objava je otkrivena tokom strimovanja FM 7 od samih developera na Mixeru(o ovoj temi se govori na 1 sati i 37 minuta) gde je otkriveno dosta novog sadržaja koji očekuje igrače u narednom periodu, poput drfitinga, a tu je još i gomila besplatnog sadržaja za sve igrače.

Ova godina je prepuštena nešto otvorenijoj igri iz Forza franšize – Forza Horizon 4 – koja nas vodi u krajolike Velike Britanije sa smenjivim godišnjim dobima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top