PC

Ubisoft predstavio muzičku temu za Assassin’s Creed: Odyssey

Sada smo pomalo zašli u onaj sušni period gde nakon fantastičnog E3 sajma postoji malo novih detalja o naslovima koji su tamo predstavljeni.

Ista situacija je pratila i Assassin’s Creed Odyssey za koji je sada otkrivena muzička tema koja će sačekati igrače u igri. Muzika je svakako epska i pripada periodu u kojem je smeštena sama radnja igre – između Peloponeskog rata – i kombinuje tradicionalne muzičke instrumente iz perioda antičke Grčke kako bi se stvorila atmosfera borbe za više dobro.

Pesma je kreacija kompozitora koji su radili fantastičnom Horizon Zero Dawn, The Flight, i nosi naziv Legend of the Eagle Bearer. Pesmu možete poslušati ispod a ona je već dostupna na platformi Spotify.

Odiseja će biti znatno veća po pitanju priče i sadržaja nego prošlogodišnji Origins, i biće prošireno RPG iskustvo sa mogućnošću igranja kao muški ili ženski karakter.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top