PC

Conan Exiles postao najprodavanija igra u istoriji studija Funcom

Studio Funcom se bavim razvojem igara preko 25 godina, i do sada u svom rezimeu ima neke izuzetno poznate i priznate naslove, kao što su The Longest Journey, The Secret World i Anarchy Online.

Ipak, ni jedna im nije bila toliki komercijalni uspeh kao njihov poslednji naslov, Conan Exiles, koji se svojevremno proslavio mogućnošću da odredite veličinu muškosti vašeg karaktera.

Conan Exiles je bio u Early Access fazi od januara 2017, a zvanično je izašao u celosti maja ove godine i do sada se prodao u preko 1,4 miliona primeraka. Izgleda da Funcom ima sreće sa Konan igrama, pošto je njihova prethodna najprodavanija igra bila MMO iz 2008. godine, Age of Conan.

Uz pohvalu da je Conan Exiles postao njihova najprodavanija igra, studio je u istoj objavio najavio i da uskoro stiže drugi DLC dodatak, pod imenom Jewel of the West, koji stiže početkom avgusta, i u kome dobijamo tematske Aquilonia stvari u vidu oružja, oklopa, zgrada, nameštaja i drugog. U svetu Konana, Aquilonia je centar civilizovanog sveta, i moda i arhitektura ovog grada su inspirisane antičkim Rimom.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top