Nintendo Switch

Nintendo će do kraja godine izdati do sada neobjavljene igre

Mislili smo da je kompanija Nintendo predstavila sve igre koje će doći na Switch početkom godine na Nintendo Direct i prošlog meseca na E3 sajmu, ali izgleda da ova kompanija krije još par keca u rukava za kraj godine.

Na sastanku sa držaocima deonica presednik kompanije, Tatsumi Kimišima, je otkrio da će tokom jeseni Switch dobiti veliki broj igara koje još uvek nisu objavljene i koje će biti spremne za prazničnu sezonu, kada je prodaja hardera i softvera najveća.

Sada znamo da Switch vlasnici imaju još čemu da se nadaju do kraja godine, ali je Nintendo i to hteo da zadrži kao iznenađenje, pošto ova objava dolazi zbog zabrinutosti investitora da je do pada vrednosti deonica došlo zbog malog broja igara.

Letnji hitovi za Switch su svakako Fortnite, koji se pojavio iznenada na E3 sajmu, a uskoro stiže i Octopath Traveler, koji je jedna od naših top igara leta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top