PC

Sea of Thieves obeležava godišnjicu Banjo-Kazooie

Pre tačno dve decenije je Nintendo 64 konzola postala bogatija za simpatični duo medveda i ptice u platformeru Banjo-Kazooie.

Kreator ovog serijala, studio Rare, se sada okrenuo igrama druge vrste ali nije zaboravio igru koja ga je definisala pa tako sada imamo prilike da u igri Sea of Thieves obeležimo 20. godišnjicu prve Banjo-Kazooie igre.

Igrači će moći da za simboličnih 1998 zlatnika kupe figuru medveda sa štitom na kojem se nalazi ptica i iako izgleda potpuno drugačija fanovi će znati o čemu se radi. Figura će moći da se kupi samo tokom jula meseca i posle će biti uklonjena iz igre.

U objavi o obeležavanju godišnjice Rare je izneo i da je banovan veliki broj igrača zbog varanja a u planu je i nastavljane iste prakse bez tolerancije za varanje.

Banjo-Kazooie je ostavio veliki trag na igračku zajednicu i iako nije bio dostupan na velikom broju platformi ima ogromnu bazu fanova, a nama ostaje samo da se prisetimo ove fantastične igre i da se nadamo da će Rare doneti nove avanture ovog medvedića.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top