PC

AirMech Wastelands – akcioni RTS/RPG hibrid sa co-op kampanjom!

Svaki dašak svežih RTS igara dočekamo kao pravo osveženje, a sada posle dugo godina čujemo da je ovaj duhovni naslednik klasika Herzog Zwei (1989) konačno izašao iz Early Access faze i sada je dostupan u punoj verziji.

U pitanju je igra gde je glavni akcenat na velikim transformišućim Mechovima i koja predstavlja neku vrstu hibrida između akcionog RPG-a i RTS igre. Puna verzija igre donosi nam i kampanju koju možemo igrati i solo ili u co-op.

Studio Carbon Games, koji radi na ovoj igri, paralelno razvija nekoliko aspekata igre, od kojih je Wastelands onaj koji ima priču i plaća se, dok je  AirMech Strike besplatan i orijentisan na PvP, i postoji praktično od 2012. godine.

Ispod možete videti igru u akciji, a ako vam se sviđa kako izgleda, pravac na Steam stranicu igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top