PC

Ovo su ljudi koji su “dali lica” za Resident Evil 2 rimejjk

Jedna od najvećih najava sa Sony E3 konferencije, jeste potvrda da se radi rimejk čuvene dvojke, koji je oduševio publiku i na licu mesta i milionske fanove širom sveta.

Svi stari karakteri vraćaju nam se u potpuno novom duhu, urađeni sa modernim animacijama i osveženim savremenim tehnikama 3D grafike.

Ipak, nisu samo tehnički detalji osveženi kod starih-novih likova, već su dobili i nove modele iz stvarnog života po kojima su facijalne crte ovih likova modelirane u 3D svet.

Pa je tako Leonu svoje lice pozajmio model i maneken Eduard Badaluta,  dok ponosni vlasnik lica Claire fotomodel Džordan Mekiven.

Jedino tamnoputi policajac Marvin Brenag ne nosi lice modela iz stvarnog sveta, već je za njega svoj lik dao poznati muzički producent Patrik Levar.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top