PC

Warframe – svemirske bitke, hoverboard i nove ekspanzije

I nakon 5 godina postojanja, iza co-op pucačine sa naučnofantastičnim elementima stoji veliki broj igrača, što predstavlja savršenu motivaciju ljudima iz Digital Extremes da konstantno “pumpaju” novi i zanimljivi sadržaj, pre svega.

Tako je na ovogodišnjem Tennoconu predstavljena nova ekspanzija, nazvana Fortuna. Ona igrače, za razliku od proplanaka Eidolona, vodi u podzemni grad na Veneri, koji poseduje Blade Runner vajb sa zagušenim okruženjem i mnoštvom neonskih boja. Fortuna bi trebalo da se pojavi do kraja godine.

Pored ove, predstavljena je i ekspanzija Codename: Railjack čiji je centralni deo upravo okršaj sa svemirskim letelicama, gde će se igrači udružiti u pilotiranju i obaranju neprijateljskih brodova. O ovoj ekspanziji trenutno nema drugih detalja jer će se ona pojaviti tek naredne godine.

Jedan od zanimljivijih elemenata za koje će Warframe uskoro postati bogatiji su i hoverboardi koji će pružiti igračima da znatno brže putuju kroz otvoreni svet, ali ne samo to, već je moguće izvoditi i trikove. Još uvek nije poznato da li će karakteri moći i da pucaju tokom upotrebe ovih prevoznih sredstava, ali oni svakako izgledaju kul.

Od novina nas očekuju i dva nova Warframe, a već je objavljeno da ova igra dolazi i na Switch konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top