PC

The Culling 2 od sada dostupan za kupovinu

Još jedan Battle Royale naslov ulazi u oštru borbu protiv konkurencije, gde primat i dalje drže Fortnite i PUBG, i to je nastavak multiplejer igre, The Culling, iz 2016. godine.

Igra funkcioniše kao i svaki drugi Battle Royale naslov, dakle borba do poslednjeg preživelog na velikom ostrvu, samo što će The Culling 2 po meču ugostiti do 50 igrača. U odnosu na prethodnika, dvojka poseduje znatno veću arenu za okršaje i dodato je više vatrenog oruja u arsenal, dok je poznati melee sistem i dalje tu.

Developeri iz studija Xaviant obećavaju najbolje i najčistije Battle Royale iskustvo koje je maksimalno ispeglano, što je dokazano time što The Culling 2 ne dolazi na Early Access već kao full release.

Videćemo kako će se Culling 2 pokazati u narednim mesecima, pošto na prvi pogled ne pruža neko iskustvo koje ga baš izdvaja od ostale konkurencije.

The Culling 2 je od sada dostupan za kupovinu na Steamu, i za PS4 i Xbox One sa cenom od 20 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top