PC

Steam konačno izmenio sekciju Upcoming Releases

Sekcija Upcoming Releases je na Steamu bila izuzetno zbunjujuća i retko kada je posetiocima pružila ono što su želeli da saznaju, ali je srećom po nas Steam konačno uvideo šta ne štima i doveo je prijatne promene.

Umesto nasumičnog prikazivanja nadolazećih igara, sada Steam korisnici u ovoj sekciji mogu videti igre koje su privukle pažnju većeg broja igrača, odnosno od broja ljudi koji su prednaručili igru, dodali je na listu želja i do same reputacije izdavača igre.

Valve je otišao i korak dalje pa je Upcoming sekciju načinio još pametnijom tako što je dodata personalizovanih nadolazećih naslova, koji će  se bazirati na igrama koje se nalaze u biblioteci korisnika, interesima i igara koje su dodate na listu želja.

Steam je u objavi o ovoj izmeni istakao da je na staru sekciju kliknulo manje od pola procenta svih korisnika Steama, pa su izmene bile neophodne kako bi se igračima na bolji način predstavili novi naslovi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top