PC

Vampyr prodat u 450,000 primeraka za mesec dana

Studio Dontnod Entertainment je odradio fantastičan posao sa nedavno izdatom igrom, Vampyr, koja je oduševila fanove širom sveta, što se najbolje vidi po dobroj prodaji.

Iako nije imao veliku produkciju i ogromnu marketinšku kampanju Vampyr je za  svega mesec dana dogurao do pola miliona primeraka, 450,000 kopija tačnije, na PC, PS4 i Xbox One platformama.

Developeri su i više nego zadovoljni odzivom publike, pošto je igra takođe i veliki komercijalni uspeh iako spada u AA produkciju, što će svakako pružiti motivaciju da nam donesu još neku fantastični naslov, a već znamo da vredno rade na Twin Mirror.

Recenziju kolege Sawovskog možete pročitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine gde su glavni elementi igre odlični, dok je problem bila bagovitost, ali je i to otklonjeno sa nedavnim apdejtom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top