PC

Konami ugasio P.T. rimejk za PC

Pošto do pomaka na radu u novoj Silent Hill igri jednostavno nije bilo, jedina stvar koja je igračima preostala je bio demo koji je nosi naziv Playable Teaser, popularno P.T.

Jedan od fanova je nedavno otkrio da radi na rimejku ovog demoa za PC platformu u Unreal 4 endžinu i da je rad napredovao izuzetno dobro.

Nažalost, nije mnogo trebalo da glas stigne i do Konamija, držaoca franšize, koji je ubrzo naredio kreatoru rimejka, Qimsaru, da prestane sa radom na projektu.

Kreator rimejka je za GameJolt otkrio da je dobio poziv od jednog od zaposlenih iz Konamija sa naredbom da prestane sa radom zbog legalnih razloga, iako se developerima dopalo to kako rimejk izgleda.

Nešto svetlija stana ove priče, kako Qimsar navodi, je da mu u vidu kompenzacije ponuđeno da radi za Konami kao spoljni saradnik što bi se moglo dobro pokazati za ovog mladog kreatora.

Qimsar je dodatno otkrio da je veoma razočaran zbog gašenja projekta koji je dosta uznapredovao, ali i da će ga završiti i pokazati svom ocu, iako neće biti dostupan fanovima širom sveta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top