Nintendo Switch

Enter the Gungeon dobija besplatnu ekspanziju

Indi hit iz 2016. godine Enter the Gungeon će za pet dana (19. jula) dobiti potpuno besplatnu veliku ekspanziju pod imenom Advanced Gungeons.

U Advanced Gungeons nas očekuje na stotine novih soba sa isto toliko novih predmeta, oružja, vrsta municije i neprijatelja, tako da su ovo zaista sjajne vesti za ljubitelje ovog dungeon crawlera.

Osim novina u sadržaju, zajedno sa ekspanzijom stiže i gomila tehničkih stvari, balansa dropova i  nekih “quality of life” poboljšanja.

Ovo je prva velika ekspanzija za ovu sjajnu igru, tako da je prosto neverovatno da je potpuno besplatna, i vrlo je moguće da je sve to kako bi se napravio hajp za novi, drugi deo igre, i autoru na tome uopšte ne zameramo, jer je igra zaista bila fantastična.

Besplatna ekspanzija stiže na sve platforme na kojima se nalazi igra, odnosno na Switch, Xbox, PS4 i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top