PC

Najavljen Endless Legend: Inferno

Endless Legend  je jedan od onih sjajnih serijala koji se tiho probio do srca publike i zauvek tu ostao.

Grand strategija koja nudi tone zabave se vremenom razvila u nekoliko pravca i svaki je doneo kvalitet koji očekujemo.

Zato nas i ne čudi hajp koji su juče napravili iz studija Amplitude Studios, kada su pravo niotkuda bacili udicu sa najavom nove igre u serijalu – Endless Legend: Inferno, a zatim “pobegli” na odmor od 10 dana. Usput su i najavili da će biti zatvorena beta za ovaj novi projekat, kao i da više detalja možemo očekivati 23. jula, kada se vrate sa odmora.

A do tada nam ostaje samo da budemo u hajpu i sačekamo da vidimo šta nam to donosi nova igra u Endless serijalu, jedno je sigurno, biće paklena (dad jokes.png)

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top