PC

Amazon prodaje piratizovane igre

Pratizovanje sadržaja je nešto protiv čega se čelnici velikih distibutera i izdavača žestoko bore, a sada se izgleda jednom od najvećih prodavaca digitalnog sadržaja desilo da i sam proda piratizovane igre.

Naime, na forumu ResetEra su neki korisnici otkrili da igre poput Frostpunk i Surviving Mars koštaju svega 3-4 dolara što je ekstremno niska cena za igre koje su se relativno skoro pojavile. Jedan od korisnika foruma se malo “igrao detektiva” i otkrio je da je to verzija igre skinuta sa GOG platforme prepakovana u drugu vrstu instalera i puštena u distribuciju na GOG.

Igre su potpisane od strane Ace Media grupe koju je odalo to da direktna deinstalacija igre nije bila funkcionalna jer se pojavio GOG unistaller.

Naravno, za ovo nije kriv direktno Amazon ali deo krivice leži na njemu što je dozvolio da se piratizovana verzija igara prodaje bez prethodne provere.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top