PC

Imate još malo vremena da uzmete kartičnu igru Faeria pre nego što pređe na plaćeni model

U vremenu kada sve veći broj igara nalazi smisao u prelasku sa plaćenog sa besplatni model igranja sa mikrotransakcijama imamo developere kao što je studio Abrakam koji kartičnu igru Faeria prebacuje sa besplatnog na plaćeni model.

Odluka na ovakav potez je došla teško ali je i neophodna kako bi opstali i ujedno održali izbalansiranost igre  bez dodavanja ozloglašenih pay-to-win elemenata.

Prelazak će desiti 18. jula, a za sve koji već poseduju Faera ona ostaje u vlasništu i isto važi za one koji pre prelaska igru dodaju u svoju biblioteku na Steamu, tako da vam preporučujemo da to što pre odradite ako želite divnu CCG igru u biblioteci.

Cena po kojoj će se Faeria prodavati je 25 dolara, a 40$ će koštati izdanje koje donosi sav sadržaj iz premijum pakovanja i nadolazeće ekspanzije koja donosi 40 karata.

Vaš autor je Faeriu pronašao kao odličnu alternativu za Hearthstone koja donosi odlično iskustvo igre sa kartama bogato sadržajem i prelepim grafičkim stilom.

Više o promeni modela igre možete pročitati na zvaničnom sajtu developera.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top