PC

Battle Royale sa 1000 igrača, Mavericks: Proving Grounds, će znatno produbiti MMO iskustvo

Battle Royale igara na tržištu ne manjka, neke uspeju da se izbore sa teškom konkurencijom, a neke bivaju potpuna propast sa izuzetno malim brojem igrača već u početku.

Za svoje mesto pod suncem na BR sceni će se boriti i Mavericks: Proving Grounds, ali on u borbu sem sada već tradicionalnih elemenata donosi i MMO iskustvo. Developeri iz studija Automaton su se u nedavnom intervjuu za Gamereactor dotakli MMO komponente za koju je potvrđeno da će biti znatno produbljena u igri sa više simulacije u virtuelnom svetu i sa većim uticajem od strane igrača.

Na osnovu toga, razvojni tim želi da pruži igračima veliki otvoreni svet sa mnoštvom skirovenih nagrada, loota, kao i stvari koje će dovesti do toga da igrač ima osečaj progresije sa svakim odigranim mečom.

U istom intervjuu je otkrveno da je za potrebe održavanjaovakvog projekta uključen cloud servis, SpatialOS, izađen tako da podrži do hiljadu igrača(mada se za početak planira oko 400 igrača) i brojne nove funkcije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top