PC

No Man’s Sky konačno dobija pravi pravcati multiplejer i mnoge značajne promene

Šon Marej i Hello Games su pre par godina najavljivali igru koja će doneti gotovo beskrajan svet i iskustvo različito za sve igrače sa raznim socijalnim elementima. To je trebao biti No Man’s Sky, ali su mu ključne stvari koje su stvorile ogromno uzbuđenje kod igrača manjkale što je dovelo do velikog debakla.

I pored prekršenog obećanja i razočarenja kod publike, razvojni tim je tiho ali vredno u mesecima i godinama nakon izlaska radio na donošenju onih karakteristika koje je No Man’s Sky trebao imati od početka.

Tako je sada pred nama sledeći veliki korak u ovom jedinstvenom iskustvu – najnoviji besplatni apdejt sa nazivom NEXT.

Ovaj apdejt u igru dovodi pravo multiplejer igranje sa igračima predstavljenim kao pravi karakteri, umesto svetlećih aura, sa kojim će moći da se putuje sa planete na planetu, trkati, voditi svemirske bitke, graditi bazu i još mnogo toga.

Hello Games je sa istom ambicijom pristupio i ka izmeni ostalih aspekata igre poput vizuelnog aspekta, gde sada možemo igrati u trećem licu, a čekaju nas i osvežene teksture tla sa detaljnijim prikazom okoline.

Sistem izgradnje baza se pojavio sa nekim od prethodnih ažuriranja, ali ga developeri već sada menjaju na bolje, pa se one sada mogu graditi bilo gde na planeti sa proširenom ponudom alata.

Ovaj apdejt će postati dostupan za preuzimanje od 24. jula, a do tada pogledajte trejler koji prikazuje neke od tih novina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top