PC

Stižu nam Panzer Corps 2!

Za ljubitelje taktičkih poteznih strategija smeštenih u Drugi svetski rat, sam pomen klasika Panzer General budi osećaj prijatne nostalgije.

Ovaj skoro 25 godina stari kultni klasik je dobio svog duhovnog naslednika 2011. godine u vidu odličnog Panzer Corps, a danas vas sa zadovoljstvom obaveštavamo da se radi na nastavku – Panzer Corps 2!

U prvom od mnogih dnevnika developera, članovi tima nas vode kroz neke osnove koje će se nalaziti u dvojci. Jedna od nazabavnijih novina je Overrun, specijalna osobina tenkova koja će im omogućiti da pređu preko polja sa oslabljenim protivničkim jedinicama, pregaze ih i unište. Tu su i Encirclements, odnosno mogućnost da okružite protivničke jedinice i tako ih odsečete od izvora zaliha.

Od ostalih novina koje saznajemo u ovom blogu tu je mogućnost da podelite jedinicu na dve jednake, što daje dodatnu taktičku dubinu, zatim to da Herojske jedinice dobijaju svoje specijalne osobine a vraća se i zarobljivanje protivničkih jedinica, prilikom kojih preuzimamo njihove resurse zarad pravljenja naših jedinica.

Detaljnije o svemu ovome možete pročitati u pomenutom prvom dnevniku developera, prateći ovaj link.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top