PC

GTA Online – Gay Tony dolazi u noćni život Los Santosa

Rockstar Games nastavlja da istim tempom održava GTA Online i u 2018. godini, pa je tako pred nama novi apdejt sadržaja koji će biti fokusiran više na noćni život.

After Hours apdejt će u GTA Online dovesti karaktera kojeg smo imali prilike da upoznamo u eskpanziji za prethodnu igru u serijalu, GTA 4: Ballad of Gay Tony. Toni Prins će igračima biti saradnik u održavanju popularnog noćnog kluba, koji je prema rečima developera samo maska za najveći kriminalnu organizaciju koja je postojala u Los Santosu, a i šire.

Za podizanje atmosfere u noćnim klubovima će biti zaduženi neki od najboljih DJ izvođača, poput Black Madonna, Dixon, Solomun i Tale of Us.

After Hours za GTA Online će postati dostupan igračima od 24. jula, a u trejleru ispod pogledajte šta ćete sve raditi dok pošten narod spava.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top