PC

Valve banovao preko 90,000 Steam naloga samo tokom ove nedelje

Valve policija nastavlja sa redovnim i, kako vreme prolazi, sve većim talasima banovanja, pa je tako samo tokom nedelje za nama banovano preko 90,000 Steam naloga.

Brojke nisu ujednačene sa svakim danom, već su banovanja vršena u vidu talasa, tako da SteamDB otkriva da je u sredu banovano oko 29,000 naloga, u odnosu na početak nedelje gde je zabeleženo svega 1000 banova po danu.

Aposlutni porast u vidu banovanja naloga sa nedozvoljenim sredstvima na Steamu i video igrama na pomenutoj platformi je dostignut u četvrtak, kada je čak 61,488 naloga ostalo bez pristupa.

Broj banovanih naloga će svakako rasti sa vremenom jer iz dana u dan viđamo sve veći broj sredstava za kršenje pravila u igrama, a sama kompanija Valve se trudi da iz dana u dan unapredi svoj anti-cheat softver

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top