PC

Raiders of the Broken Planet menja ime i postaje free-2-play

U septembru prošle godine je na Steamu svoj debi doživela pucačina sa nazivom Raiders of the Broken Planet, ali igra nije imala nikakvog uspeha da se probije u prebogatoj ponudi igara(i periodu tokom kojeg je počinjala pomama za Battle Royale igrama) iako je imala nisku cenu.

Iz svih tih razloga, developeri studija MercurySteam su sada rešili da igri daju novi život sa novim imenom i Free to Play modelom.

Igra će nositi naziv Spacelords i imaće neke zanimljive promene u odnosu na prethodni period, tako da igrače čeka novi univerzum kao i potpuno nova kampanja sa misijama i novim karakterom.

Producent igre je izjavio kako im je glavni cilj od samog početka bio da milioni igrača uživaju u igri kao što je Starlords, sa zanimljivom ponudom karaktera i mnoštvom sadržaja na raspolaganju, pa su se zato odlučili da igru prebace a F2P model.

Spacelords će kao besplatna igra postati dostupna od 23. avgusta, a u međuvremenu pogledajte trejler koji će vas malo upoznati sa duhom igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top