PC

GTA Online: After Hours ekspanzija dostupna od sada, evo šta sve donosi

Kao što je ranije najavljeno, sada je GTA Online postao bogatiji za još jednu ekspanziju, i to nakon gotovo pet godina postojanja.

After Hours nas vodi u noćne klubove Los Santosa, gde imamo prilike da se upoznamo sa dobro poznatim likom, Gay Tonijem. Ekspanzija nas stavlja u ulogu menadžera noćnog kluba i to na način prepoznatljiv za GTA Online, pa nas tako očekuju razne kriminalne radnje kako bi sačuvali biznis i privukli što veći broj mušterija. Za dobru žurku su zadužene poznate DJ persone, pa je od sada na sceni Solomoun, a od 31. jula imamo Tale of Us, pa sledi Dixon 7. avgusta i na kraju, 14. avgusta, se nalazi Black Madonna.

Sa noćnim klubom ide i skladište bitno za održavanje i rast biznisa, a za sve igrače su obezbeđeni Vapid Speedo Custom, Malibatsu Mule i MTL Pounder Custom vozila za transport robe po čitavom gradu za čiju kupovinu trenutno važi 40% popusta. Osim ova tri kamiona, igrači imaju prilike da nabave još 4 drugih automobila:

  • Dinka Jester Classic
  • Ocelot Swinger
  • Mammoth Patriot Stretch
  • Festival Bus

Apdejt sa sobom donosi i Business Battles mod igranja gde svako ima šansu da se izbori za delić vredne robe, bilo da su to oružja, automobili ili nešto drugo.

Ako još uvek niste ušli da vidite šta sve donosi After Hours sada je pravi trenutak da to učinite jer logovanjem do 30. jula dobijate Fun House majcu koju je kreirao sam Toni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top