PC

No Man’s Sky će svake nedelje dobijati besplatni sadržaj

Šon Marej i Hello Games baš žele da izvedu No Man’s Sky na pravi put dve godine nakon katastrofalnog debija, pa nam sa dolaskom ogromnog NEXT apdejt stiže i zanimljiva poruka od developera.

Naime, Hello Games od sada pa u periodu periodu pred nama planira da svake nedelje dodaje novi besplatni sadržaj u igru, kao i organizovanje specijalnih događaja, pošto je sada pravo multiplejer igranje dostupno, što će dovesti do toga da jednog dana mogu konačno da kažu da je igra gotova.

Nedeljni događaji će takođe biti besplatni i bez mikrotransakcija, i njohova svrha je omogućavanje igračima da zajedno ispunjavaju razne misije i tako osvajaju nagrade. Za potrebu nedeljnih izazova je kreiran sajt Galactic Atlas koji prikazuje sva značajna mesta u galaksijama.

Sem multiplejera i nedeljnih izazova, sa NEXT apdejtom je promenjen i način izgradnje baza, dodate su gesture za komunikaciju, tu je i mod igranja iz trećeg lica, a sve ostale novine možete pronaći na zvaničnom No Man’s Sky sajtu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top