PC

Novi gejmplej video za Shadow of the Tomb Raider prikazuje ogromni skriveni grad

Sa svakim danom smo sve bliži dolasku treće igre u ributovanom serijalu o pljačkašu grobova, Shadow of the Tomb Raider, pa nam Square Enix polako otkriva više detalja o tome šta možemo očekivati.

Najnoviji gejmplej video prikazuje jednu od najvećih otvorenih regija u igri, veliki skriveni grad Paititi, dom starosedelaca srednje Amerike.

Hrabra Lara će u ovom gradu otkrivati mnoge tajne civilizacije koja nema kontakt sa modernim društvom, pomagaće stanovnicima na raznim misijama, a na pijaci će moći da trguje i kupuje novu opremu potrebnu za avanturisanje.

Moramo priznati da Shadow of the Tomb Raider izgleda predivno, što je bila odlika i prethodne igre izz serijala, a u videu ispod možete pratiti i komentare developera koji govori o novinama koje je izveo Crystal Dynamics, poput slušanja govora domorodaca na njihovom ili engleskom jeziku.

Shadow of the Tomb Raider izlazi 14. septembra za PC, PS4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top