PC

Guns of Icarus Alliance besplatan u naredna dva dana

Najnovija igra koju stari dobri Humble Bundle deli svim korisnicima, i starim i novim, potpuno besplatno je Guns of Icarus Alliance.

Sve što je sa vaše strane potrebno da uradite je da posetite ovaj link i prođete kroz besplatni proces kupovine, nakon čega će na vašu mejl adresu stići ključ koji je potrebno aktivirati na Steamu. Nakon toga igra ostaje zauvek u vašem vlasništvu i možete uživati u njoj koliko god želite.

Guns of Icarus Alliance je kreirao Muse Games, čija je zamisao da igrače smeste u masovni PvE svet u kojem se svaki igrač ima određenu ulogu u upravljanju brodom što je sjajna prilika za sve igrače koji vole dobro co-op iskustvo. AI u igri se stalno menja i sa vremenom uči stil igranja pa tako pruža sve više i više izazov pri okršajima letelicama.

Ovu akcionu avanturu možete besplatno preuzeti sve do subote, 28. jula, u 19 časova po našem vremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top