PlayStation 4

H1Z1: Battle Royale napušta betu na PS4 konzoli

Najnovija objava koja dolazi iz Daybreak Gamesa za H1Z1 je da će ova igra biti zvanično lansirana na Playstation 4 već 7. avgusta, čime će biti napuštena otvorena beta, ali će ovo Battle Royale iskustvo i dalje ostati besplatno.

H1Z1 je po pojavljivanju na PS4 konzoli kao naslov u toku otvorenog beta testiranja prikupio dosta veliki broj igrača, preko 10 miliona, što je delom iz razloga što PUBG nema svoje prisustvo na ovoj platformi. Broj igrača će definitivno porati sa napuštanjem beta testiranja, a tome će doprineti i dodavanje brojnog novog sadržaj.

Što se tiče tog novog sadržaja, pred igračima su RPG, iliti „zolja“, i polu-automatski snajper na koji se veoma dugo čekalo, pogotovu od strane igrača koji vole ovu vrstu oružja. Tu je i novo vozilo, oklopljeni ARV, koji ima dovoljno prostora da smesti celu jedinicu, a na otvor na krovu je savršen za paljbu u pokretu.

H1Z1 igrači na Sonijevoj konzoli dobijaju i Battle Pass, plaćeni sistem progresije gde zauzvrat dobijaju kozmetičke dodatke. U ponudi je trideset nivoa, u vidu besplatnih, plaćenih i PS Plus, i svaki donosi po nešto zanimljivo a najbogatiji je Premium koji košta 5,5 dolara.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top