PC

Sedma sezona stiže u For Honor

Kompanija Ubisoft je u junu znatno proširila igračku bazu u For Honor tako što je standardnu ediciju pružila besplatno svim Uplay igračima, a sada je došao na novu sezonu koja će doneti bogat sadržaj za sve.

Sedma sezona nosi naziv Storm and Fury i ona će furiozno prilagoditi balans među herojima, tako što će Warden i Valkyrie postati znatno pokretljiviji i efikasniji, a od izmena nas očekuje još i poboljšani Ranking sistem sa dve nove divizije i još par novina koje će For Honor načiniti još kompetitivnijim naslovom.

Sem izmena, sve očekuje i lepe novine, u vidu Secluded Keep mape, predstavljene kao zamak okružen vodom gde će biti dostupni sledeći modovi – Tribute, Elimination, Skirmish, Brawl i Dueli. Pored nove mape, developeri pripremaju još par novina koje će biti naknadno otkrivene.

Storm and Fury stiže 2. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top