PC

No Man’s Sky ponovo privlači veliki broj igrača

Kada se No Man’s Sky pojavio leta 2016. godine veliki broj igrača je pohrlio da zaigra čudo od igre koja donosi beskrajan univerzum sa puno inovativnih stvari, razočaranje je ubrzo usledilo te broj igrača nakon samo mesec dana spao sa oko 200,000 na svega par hiljada.

Developeri su nakon katastrofalnog početka i velike pobune igrača spustili loptu i vredno su radili na novom sadržaju kako bi No Man’s Sky doveli tamo gde jeste. Dve godine kasnije i nakon par velikih apdejtova, sa lakoćom se može reći da je NMS ponovo u igri.

Ambiciozni NEXT apdejt koji je i doneo obećano, igranje u trećem licu i pravi multiplejer, je vratio veliki broj igrača i doveo neke nove, pa smo ovog vikenda, zahvaljujući platformi GitHyp, videli da je broj igrača na Steamu otišao na 97,000 igrača, što je dosta iznenađujuće.

Ova igračka baza je vratila NMS u top 10 najigranijih naslova na Steamu, a zbog odličnog apdejta postali smo svedoci i naleta ogromnog broja pozitivnih ocena, a brojke i utisci igrača su svakako u porastu i na konzolama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top