PC

Assetto Corsa Competizione od sada sa datumom izlaska

Druga polovina godine će biti izuzetno bogata trkačkim igrama i dok trenutno ne možemo da odlučimo koja će biti najbolja, dobro je da polako saznajemo kada će one doći na tržište.

Jedna od trkačina koju željno očekuju svi fanovi Assetto Corsa serijala, sa nazivom Competizione i ona uleće na naše računare već 12. septembra.

Igra će se pojaviti samo za Steam Early Access, i iako ovaj datum možemo okarakterisati kao dan izlaska, Assetto Corsa Competizione će igračima na početku pružiti ograničeni sadržaj, u vidu Lamborgini Huracan GT3 automobila i Nurburgring staze.

Developeri iz studija Kunos Simulazioni obećavaju da će tokom svake nedelje izdavati novi sadržaj u vidu novih vozila i staza, a očekuju nas i brojne ispravke, kako bi igra što bolja kada se pojavi u prvom kvartalu naredne godine.

Kao što se može videti u trejleru ispod, Competizione će doneti izuzetno visok nivo detalja, sa što preciznijom simulacijom vožnje u velikoj brzini u raznim vremenskim uslovima, a osim obimnog singlplejera postoji i multiplejer iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top