PC

Battle For Azeroth pre-patch stiže 17. jula!

Kao i kod svake nove ekspanzije za Blizzardov MMO World of WarCraft, tako nam i sada nekih mesec dana pre izlaska stiže veliki “pre-patch” koji priprema teren za ekspanziju, ali i donosi gomilu novina u igru.

Blizzard je objavio datum za Battle For Azeroth pre-patch, i to će biti već sledeće nedeljle, 17. jula. Naravno, osim pripreme terena, patch donosi i gomilu konkretnog novog sadržaja, koji će napraviti sponu između Legiona i Battle For Azeroth.

Došlo je do opšteg skaliranja svih “brojki” kako bi se ogromni brojevi spustili na razumne cifre. Odnos svega će ostati isti, samo su brojevi manji i pregledniji. Dodat je i novi “War Mode”, veoma zanimljiva novina koja omogućava da prosto jednim klikom na dugme se prebacite iz laganog kvestovanja u otvoreni sukob po želji. Ukoliko aktivirate mod, mogu da vas napadaju drugi igrači, ali ukoliko ga isključite – sigurni ste.

U najavi se kaže da će se u ovom periodu i destiti određene stvari koje će biti ekskluzivno dostupne samo ovih mesec dana, tako da obratite pažnju na to.

Šta nam sve još novo stiže tokom “pre-patch” perioda, pogledajte u vodiču ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top