PlayStation 4

Ghost of Tsushima neće biti u potpunosti istorijski tačan

Još od samog pojavljivanja Ghosts of Tsushima je bilo otkriveno da će igra pratiti samurajskog ratnika iz perioda invazije mongolskog naroda na teritoriju, ali je sada otkriveno da neće baš si elementi biti istorijski tačni.

Studio Sucker Punch je u razgovoru za GameSpot otkrio da će postojati blaga odstupanja od istorijskog perioda u kojem je igra smeštena.

Glavni primer odstupanja od istorije leži u tome da će samuraji u igri nositi oklope iz 16. veka, a ne one iz 13. veka, u kojem je smeštena radnja igre. Razlog za to je što oklop iz tog period izgleda dosta neskladno, a i svi igrači su navikli da viđaju oklope iz bližeg perioda istorije

Sa druge strane, developeri su se baš potrudili da neke elemente odlično odrade, pa su tako išli direktno u Japan kako bi snimili zvuke ptica, a igra će se dosta razlikovati za japansko tržište u odnosu na svetsko, ali samo u pogledu glasovne glume.

Ghost of Tsushima je Playstation 4 ekskluziva i trenutno nema datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top