PC

Glodari su sada u modi, Sir Lora stiže u Divinity Original Sin 2!

Belgijanci iz Larian studija uveliko rade na “definitivnoj” ediciji igre, koja nam donosi zaista jako puno toga, praktično potpuno peglanje mehanika i dorađivanje priče igre.

Ipak, ono što nismo znali, a što smo saznali u trejleru danas, jeste i ko će nam biti jedan od novih saptunika. Ne, to nije drevni moćni mag, nije snažni avaturista lutalica, nije šumski rendžer, to je neustrašivi vitez Sir Lora! … koji je mala veverica koja jaše skeleton druge veverice. Tako je, glodari su sada u modi u igrama, nakon što nam je stigao hrčak Hammond u Overwatch, sada je tu i hrabri vitez veverica Sir Lora.

Jedva čekamo da ga isprobamo, stiže uskoro zajedno sa Definite edicijom igre, a Larian je uz najavu napravio i ovaj sjajni mali trejler koji možete da vidite ispod. Posebno smo oduševljeni što veverica ima glas starijeg engleskog gospodina, što celom “kompletu” daje još urnebesniji ton.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top