Nintendo Switch

Hollow Knight prešao cifru od milion prodatih kopija za PC

Hollow Knight je jendno od najlepših i najprijatnijih iznenađenja iz prošle godine, koje je svojim vizuelnim stilom, fantastično zabavnim gejmplejom i kreativnim dizajnom kupilo srca velikog broja fanova, ne samo ljubitelja metroidvania žanra, već i šire.

Studio Team Cherry, koji nam je doneo ovu igru, redovno izbacuje novi DLC sadržaj potpuno besplatno, kako bi ispoštovao sve ono što je obećano U Kickstarter kampanji, a što nije stiglo da uđe u finalnu verziju igre prilikom izlaska igre februara prošle godine. I nastaviće sa besplatnim sadržajem sve do kraja ove godine, kada planiraju da isporuče sve što su obećali, i tek onda će krenuti da rade na novom DLC sadržaju koji će moći da se kupi.

Ovih dana je igra stigla i na Switch, gde je za nepune dve nedelje našla novih 250 000 srećnih igrača, ali je istovremeno oboren i značajan prag na računarima, gde je Hollow Knight prešao broj od milion prodatih kopija na Steam/GOG platformama, pa u trenutku dok ovo pišemo ukupan broj prodatih jedinica igre se približio cifri od 1 300 000, što je za igru koja se smatra “niša” žanrom zaista neverovatan i potpuno zaslužen uspeh, na kome bi pozavideli i mnogi AAA studiji.

Mi ekipi iz Team Cherry želimo puno sreće u nastavku posla, i još puno prodaje koja će im omogućiti da nastave sa kvalitetnim poslom koji rade.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top