PC

Moder napravio ogromnu Stardew Valley mapu za 10 igrača u multiplejeru

Jedna od dugo očekivanih novina za neverovatno popularni Stardew Valley bio je multiplejer, koji je nedavno stigao u igru.

Ipak, jedno od ograničenja jeste to što je ovaj mod podržavao igranje samo za do četiri igrača, što je nekim ljudima verovatno bilo zaista malo, pa su se zato latili dobrog starog posla modovanja igre. Uspeli su da premoste ograničenje broja igrača, ali se postavilo praktično pitanje o tome da li prosto neće biti “gužva” na mapama

Tu se posebno istakao moder SgtPickles, koji je napravio Community Farm, neverovatno ogromnu mapu sapreko 24 000 polja (156×156), koja podržava multiplejer igranje za 10 igrača. Ukoliko imate brdo prijatelja sa kojima želite da igrate Stardew Valley, ovaj mod je savrešna stvar za vas, i možete ga preuzeti na Nexus stranici moda, gde ćete naći i upustvo kako da ga instalirate.

Kako izgleda cela mapa, možete videti ispod, samo kliknite za uvećanje.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top