PLAY! ; PLAY! Zine

Otkazan Titanfall Online

Titanfall, kako prvi, tako i drugi deo, su sjajne multiplejer pucačine koje su “tiho” ukrale slavu najboljih pucačina u godinama kada su izašle, i pored toga što komercijalno možda i nisu prolazile najbolje u odnosnu na velikane AAA industrije.

Ipak, čini se da spin-off projekti iz ovog sveta baš i nemaju sreće. Najpre je početkom prošle godine otkazan Titanfall: Frontline, koji je trebao da predstavlja kartičnu igru smeštenu u univerzum Titanfalla, ali je bilo očigledno da je samo pokušaj EA da jaše na talasu popularnosti kartičnih igara.

Danas saznajemo da je i projekat Titanfall Online, koji je ciljao azijsku publiku, takođe otkazan, pošto što su igrači reagovali poprilično loše nakon nekoliko zatvorenih demo testiranja igre. Ujedno, kako je igra već preko tri godine u razvoju, iz Electronic Artsa smatraju da se u međuvremenu tržište onlajn igara značajno promenilo, te da se zakasnilo sa hvatanjem te prilike, pa su EA i Nexon (studio koji je radio igru) dogovorno rešili da ukinu dalji rad na projektu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!