PLAY! ; PLAY! Zine

Retro Sonic Mania Plus reklama ismejava AAA igre

Izašla je Sonic Mania Plus, “obogaćena” verzija Sonic Manije, jedne od najboljih Sonic igara u 21. veku, koja je s razlogom pobrala brojne pozitivne komentare, kako igrača, tako i kritičara.

Uz lansiranje Plus verzije, stigla je i nova reklama u retro duhu 90-ih, a koja predstavlja kopiju originalne Sonic reklame od pre dvadeset i kusur godina. U obe reklame i onoj četvrt veka staroj, i ovoj novoj, prodavac gejmeru predstavlja dve igre, se jedne strane želi da mu uvali skupu “modernu” igru, dok je sa druge strane Sonic, koji je em jeftiniji em bolji.

Samo u novoj reklami, koja traje znatno duže, fokus kod “fensi” igre je na AAA pucačini, natrpanoj mikrotransakcijama i Loot kutijama, i cenom od 60 dolara, a sa druge strane je Sonic Mania od 30 dolara. Reklama je jako simpatična, i Sonic Mania zaslužuje pohvale, ali nismo baš sigurni da je SEGA ta koja ima pravo da se šali na ovakav način, ako se setimo koliko je negodovanja dobila zbog načina monetizacije u Total War Warhammer serijalu.

U svakom slučaju, Sonic Mania je sjajna igra, i ako ste za malo lude retro vožnje sa Sonicom, obavezno vam je preporučujemo. Ispod možete videti i novu i staru reklamu, za poređenje:

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!