PC

Shadow of War dobio besplatnu demo verziju

Može se reći da su developeri iz studija Monolith  načinili pravi korak pošto su zaobišli sistem besplatnih trial perioda i napravili su stari dobri demo za Middle-Earth: Shadow of War.

Demo verzija ove igre donosi podosta sadržaja, jer se ipak radi o igri koja je prebogata istim, tako da igrači besplatno mogu igrati na celoj Nurn regiji i rešavati sve izazove i misije koje postoje tu. Ovaj demo takođe pruža priliku igračima da isprobaju napredniji Nemesis sistem, tako da mogu pokoravati i regrutovati orkove za bitku sa moćnim kapetanom šumovitog regiona.

Shadow of War je odnedavno i bez ozloglašenih mikrotransakcija, tako da ako ste do sada iz tog razloga izbegavali igru eto prave prilike da joj pružite drugu šansu.

Demo verzija Shadow of War je dostupna za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top