Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za avgust

Ne možemo ga baš nazvati letnjim mesecom, zbog svih silnih padavina, ali je jul svakako brzo prošao za šta je najbolji podsetnik Majkrosoft, koji je sada objavio nove igre koje dobijaju pretplatnici Xbox Live Gold servisa.

Xbox One

U susret četvrtom izdanju u serijalu popularnih arkadnih trkačina Xbox One korisnici besplatno dobijaju Forza Horizon 2, koja će biti dostupna za preuzimanje od 1-31. avgusta. Druga, i dosta vrednija, igra je Ubijev For Honor, srednjevekovna tabačina, dostupna od 16. avgusta do 15. septembra.

Xbox 360

Igre za prethodnu generaciju Xbox konzole su podjednako vredne i tu se definitivno ističe naučno-fantastični horor – Dead Space 3 – dok drugi deo ponude čini Diznijev Epic Mickey 2.

Ako još uvek niste pretplatnik ovog servisa, onda je sada prava prilika za to, jer je u toku popust pa je  cena za godišnju pretplatu samo 40 dolara, a mesečna košta 10.

Ponuda za ovaj mesec je dosta bogatija nego u prethodnim i nadamo se da će se ovaj trend i nastaviti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top