PC

Broj igrača na Steamu opada od početka godine

Valveov Steam je od samog početka glasio za jednu od najpristupačnijih i najprostijih platformi za kupovinu i igranje video igara, zbog čega je postojao veliko interesovanje od strane potrošača.

Međutim, to interesovanje je počelo da polako opada jer je SteamSpy primetio da od januara 2018. godine broj ljudi koji igaju igre na Steamu i koji uopšte ima Steam konstantno opada.

Od početka godine broj igrača se smanjio sa 38% na 31 procenat, što zapravo nije uopšte malo i primetno je na grafiku koji je podelio SteamSpy.

Kriva opadanja je ista kako za korisnike Steama tako i za one koji igraju igre, što je veoma zanimljivo, a pravi razlog nije poznat. Od mogućih razloga se navodi konstantno opadanje broja PUBG igrača, koji ovu igru mogu imati jedino na Steamu, a neki kao opravdanje koriste i toplo leto, mada je to malo verovatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top