Gadgets

HP nudi 10,000 dolara hakerima ako pronađu bagove kod novih štampača

Ono za čime tragaju gotovo svi proizvođači hardvera je pružanje iskustva krajnjim korisnicima bez postojanja ikakvog tehničkog problema ili sa što manje njih.

Kompanija HP je isto rešila da broj problema kod svoje nove linije štampača svede na što manji broj i za to se okrenula hakerima, kojima za pronađeni bag nudi do 10,000 dolara.

Hakeri će imati prilike da traže slabostina štampačima kako bi oni postali što bezbedniji i otporniji na svakakve vrste sajber pretnji, a sam cilj je proizvodnja najbezbednijih štampača  u svetu.

HP će nagrade davati u odnosu na stepen problema na koji naiđu, pa tako za one najopasnije može otići do 10,000, a najniža suma je 500 dolara. Iz kompanije će ostati fer i korektni pa će i hakerima koji otkriju one greške koje su već otkrivene biti dodeljene nagrade.

U zavisnosti od toga kako prođe ovaj lov na bagove, HP planira da sličan program pokrene i za računare koje proizvodi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top