PC

Endless Space 2 i Endless Legend besplatni za igranje tokom vikenda

Novi vikend je pred nama i tokom ovih letnjih meseci je pomalo teže naći igara kako bi se upotpunilo vreme, ali zato imamo besplatne vikende koji znatno olakšavaju dilemu.

Tako ovog vikenda možete „za dž“ igrati ne jednu, već dve igre i to su Endless Space 2, odlična 4x strategija, i Endless Legend, takođe strategija samo što je više vezana za tle nego za „beskrajni svemir“.

Promocija ne uključuje samo prosto igranje, već u zavisnosti od ukupnog broja odigranih časova od strane svih igrača zavisi da li će developeri iz studija Amplitude svima dati besplatan sadržaj ili ne. Tako, ako se tokom vikenda, koji traje do 5. avgusta u 19h, odigra ukupno 1 milion sati dobija se Cravers Prime skin koji je bio dostupan samo u Early Accessu, a za veće cifre su obezbeđene i vrednije nagrade.

Više o besplatnom vikendu na ovom sajtu.

Ova dva fantastična naslova nisu sasvim slučajno besplatni za igranje, već su od sada dostupne i nove eskpanzije sadržaja, po jedna za svaku igru. Supremacy u Endless Space donosi novu veliku fakciju i novu vrstu brodova, zvane Behemoths, dok Endless Legends dobija Inferno eskpanziju sa novim biomima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top