PC

Evo kako Forza Horizon 4 izgleda u prolećnom izdanju

Prethodnih nedelja su developeri iz studija Playground Games imali prilike da nam prikažu jedan od najjačih aduta koji će posedovati Forza Horizon 4 kada se pojavi, i to je sistem smenjivih godišnjih doba.

Sada je na red došlo proleće, koje će kao i ostala godišnja doba doneti neke bitne izmene u putevima na mapi, osim pojavljivanje svežeg zeleniša, pa ćemo u ovom dobu više ići po blatnjavim putevima Velike Britanije u digitalnom izdanju

Otkriveno je još da ćemo imati prilike da vozimo oko 500 vozila u igri, kao i da će se sva godišnja doba smenjivati po ciklusu od nedelju dana, što znači da igračima uopšte neće biti dosadno u ovoj arkadnoj trkačini.

Forza Horizon 4 nam stiže već na jesen, 2. oktobra, za PC i Xbox One. Video će vam najbolje dočarati kako Forza Horizon 4 izgleda u proleće, a ispod je prikazana i velika mapa svih puteva kojima ćemo se vozikati i po kiši i po snegu.

Uživajte u videu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top