Nintendo Switch

Bee Simulator – igrajte kao vredna pčelica

Svedoci smo sve većeg i većeg broja simulatora nekog aspekta života, u početku su to bili simulatori vožnje autobusa, kamiona, pa smo dobili simulator hleba(I am Bread), simulaciju popravljanja računara, a Bee Simulator nas stavlja u ulogu pčele.

Studio Varshav Game nas sa ovom igrom smešta u veliko pčelinje društvo, gde svako ima određeni zadatak koji zadaje matica. Bee Simulator omogućava da iz ugla malpg insekta vidimo veliki, neprijateljski nastrojeni, svet od koga se možemo braniti jedino oštrom bodljom.

Igra poseduje tri moda igranja, Story Mode u kojem ljudi žele da unište dom pčela i potrebno je sprečiti ih, mod istraživanja gde se svako može slobodno kretati i uživati u okrućenju po uzoru na Central Park u Njujorku. Poslednji, treći, mod je namenjen za takmičarsko igranje i ono ekran deli na pola(split screen) za igranje sa drugim igračem.

Developeri ističu da je moguća interakcija sa čitavom okolinom, kao i da je igra bez nasilja, što je odlično za decu.

Bee Simulator nema tačan datum izlaska, ali ga možemo očekivati do kraja godine za PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top