PC

Bioware ne odustaje od novih Dragon Age i Mass Effect igara

U prethodnom periodu se lako moglo žaključiti da je Bioware svoj fokus prebacio sa singlplejer igara na one sa multiplejer komponentom, i mnogi fanovi su mislili da će nova Daragon Age i Mass Effect igra ostati samo san.

Na svu sreću, vođa studija, Kejsi Hadson, je u letnjem apdejtu o poslovanju govorio o trenutnim projektima, čemu pre svega pripada Anthem, a na istom mestu je stigao i da odgovori na zabrinutost fanova za ostale popularne franšize o kojima se odavno nije čulo mnogo.

Kejsi je fanovima poručio da se opuste je postoje timovi koji rade na specijalnim i trenutno tajnim stvarima koje će oduševiti sve fanove Dragon Age i Mass Effect serijala, samo za to treba vremena.

Za nove igre iz oba serijala smo čuli već par puta, ali je ova potvrda od glavnog čoveka Biowarea ono što nam je trebalo i nadamo se da će se čekanje višestruko isplatiti i da novi Mass Effect neće proći kao Andromeda.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top