PC

Slepi CoD igrač nakupio preko 8000 ubistava u WWII

Da je teško kroz život ići sa hendikepom ne trebamo ni govoriti, i zato se uvek oduševimo kada vidimo inspirativne momente ljudi koji kroz život prolaze na ovaj način, ali ih to ne ometa da budu uspešni i uživaju u onome što vole.

Danas pišemo o Reddioru i Youtuberu pod imenom “tj the blind gamer”, koji se pre par dana na Redditu pohvalio zaista sjajnim rezultatom. Do sada je uspeo da nakupi preko 7600 killova u CoD: WWII, što je za nekog ko je potpuno slep zaista neverovatan podatak.

On je na Redditu i Youtubeu objasnio kako uopšte igra na ovakav način, i mahom se oslanja na njegov sluh koji mu omogućava da se orijentiše u igri i da zna u kom pravcu treba da puca i gde se nalaze protivnici, a što nam samo još jednom govori koliko je zvuk  u pucačinama važan za dobru igru.

Tj nije od rođenja slep, već je vid izgubio sa 19 godina, tako da je pre toga igrao puno CoD igara, pa da sada uz pomoć svog sluha i iskustva pre gubljenja vida, može da se dobro orijentiše u igri. Na njegovom Youtube kanalu možete naći snimke gde detaljnije objašnjava kako se orijentiše u igri i na koji tačno način koristi sluh da bi igrao CoD.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top