Nintendo Switch

Switch prodat u skoro 20 miliona primeraka

Nintendo je pre par dana izašao u javnost sa dosadašnjiom rezultatima njihove popularne konzole Switch, i rzultati su zaista impresivni.

U nepunih 15 meseci od izlaska ove konzole, ona je do sada prodata u 19, 67 miliona primeraka, i rezultati ne prestaju da budu stabilni. Od igara, do sada je ukupno prodato 87,5 miliona kopija igara na Switchu.

Od Nintendo igara na Switchu, do sada je najprodavanija Super Mario Odyssey, sa oko 11,1 miliona primeraka, zatim Mario Kart 8 Deluxe sa 10, 37, The Legend of Zelda: Breath of the Wild sa 9,32 miliona i Splatoon 2 sa 6,7 miliona prodatih jedinica.

Najprodavanija igra uopšte na Switchu je Stardew Valley.

Znate li vi nekog ko ima Switch i da li možda i sami želite da ga imate ili ga već posedujete?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top